T W E E D E L E V E N

Heb jij een Karakter-kledingstuk in je kast hangen welke je eigenlijk nooit draagt? Breng het dan terug naar onze winkel en maak hier iemand anders blij mee! Zelf ontvang je in ruil hiervoor een kortingsbon van 20% korting op de nieuwe collectie, om dit kledingstuk te vervangen voor iets dat je wél gaat dragen. 

Karakter lanceert: 2e LEVEN!

Spelregels:

  • het kledingstuk komt oorspronkelijk bij Karakter vandaan
  • het kledingstuk is zo goed als nieuw 
  • je levert het gewassen en gestreken in 
  • na inlevering bepalen wij  (binnen 10 dagen) wat we wel/ niet in de winkel ophangen, het kan dus dat we je vragen het kledingstuk weer op te halen
  • na acceptatie ontvang jij een waardebon met 20% korting op de nieuwe collectie (korting gaat af van de originele prijs)
  • een gekocht 2e leven item kan niet teruggebracht of geruild worden

Achtergrond

Nu de tijd verandert, veel dingen om ons heen steeds duurder worden en we mensen juist willen stimuleren duurzamer te kopen zien we in deze situatie de noodzaak ontstaan om iets te doen, zodat duurzaam kopen voor 'een ieder' toegankelijk blijft. Hierom willen we mee bewegen en ons concept aanvullen met een nieuw initiatief.

Daarom de komst van ons Tweede Leven concept, hiermee wordt Karakter nog duurzamer en inclusiever. Het blijft onze droom dat we iedereen naar zijn of haar Karakter kunnen kleden. We begonnen in 2003 met een mooie mix van betaalbare en exclusievere eigenzinnige labels. Toen in 2006 onze missie verschoof naar duurzaam en eerlijk geproduceerde kleding, werd het een uitdaging om leuke betaalbare items te vinden. Goedkoop en eerlijk gaan nu eenmaal niet samen. Maar met de huidige veranderingen in de samenleving ging het knagen. Duurzaamheid mag niet weggelegd zijn voor de happy few die het kunnen betalen. 'Eerlijk' moet een keuze zijn die iedereen kan maken. En zo is Tweede Leven ontstaan.

Duurzaam en eerlijk geproduceerde Karakter kledingstukken die een 2e leven krijgen in onze winkel. We roepen al onze Karakters op om in hun kast te duiken, op zoek naar dat ene kledingstuk dat je per ongeluk nooit draagt. Breng het terug naar ons en maak iemand anders er blij mee. Jij krijgt van ons dan een tegoedbon met 20% korting op de nieuwe collectie. En mensen met een kleinere portemonnee, of mensen die uit principe graag tweedekans winkelen, kunnen vanaf nu ook bij ons terecht. Zo wordt Karakter dubbelduurzaam! 

 

© 2011 - 2024 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel