Sorteer op

Armed Angels MEN

Armed Angels is een Duits duurzaam modelabel. Op hun site lees je: "Wij houden van mooie producten. We denken biologisch en we geloven dat eerlijkheid nooit uit de mode is. Wij houden van mooie, eco en eerlijke producten. Met een geweldig team is het onze missie om eerlijke werkomstandigheden en duurzame, hoogwaardige materialen te combineren met mooi design. In plaats van de laatste trends na te jagen, richten we ons op moderne, eigentijdse collecties. Fair Fashion in plaats van Fast Fashion. Dat is waar we voor leven.

Eco is voor ons niet alleen een trend, het is onze overtuiging en het nemen van verantwoordelijkheid en het beschermen van ons milieu is geen optie maar een must. Daarom gebruiken we alleen duurzame & regeneratieve materialen zoals biologisch katoen, biologisch linnen, biologische wol, gerecycled katoen, LENZING™ ECOVERO™ en TENCEL™ Lyocell. Om te laten zien dat dit niet zomaar loze woorden zijn, zijn wij sinds 2011 GOTS-gecertificeerd. 

Het kost veel zweet en tijd om kleding te maken, aangezien er veel mensen bij dit lange proces betrokken zijn. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze allemaal onder eerlijke omstandigheden werken. Of het nu een katoenboer in India, een riool in Turkije of een ontwerper in Duitsland is. We zijn verre van perfect. We willen gewoon het juiste doen. Stap voor stap, elke dag. Organisaties zoals Fairtrade of Fair Wear Foundation helpen ons om onze hoge normen te implementeren." 

 

       

© 2011 - 2024 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel