Sorteer op

By Bar

By-Bar is een Nederlands kleding- en accessoirelabel dat in 2008 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. De collectie is niet aan trends onderhevig, waardoor alle items goed zijn voor een tijdloze garderobe. Barbara gelooft dat in elke persoon een unieke persoonlijkheid schuilt.
Vanaf het begin dat By-Bar begon, werkten ze nauw samen met hun toegewijde partners in Italië, Portugal en India. Ze bezoeken hun leveranciers meerdere keren per jaar en nemen ook de tijd om sterke relaties op te bouwen met agenten, retailers en klanten, omdat ze geloven dat langdurige relaties voor langdurig succes zorgen. Qua materialen werken ze samen met Masters of Linnen, gebruiken ze Ecovero voor hun viscose en hebben ze een Low Impact score op hun denims. 

Op Good On You, de ranking site om duurzame merken te vinden, wordt By Bar 'not good enough' geranked, omdat er 'not enough evidence' is. Maar deze evidence is er wel, dus we hopen dat dat binnenkort aangepast wordt! Transparantie is namelijk belangrijk voor By-Bar, zoals ze zelf zeggen: dat gaat hand in hand met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

© 2011 - 2024 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel