Missie

Kleding is leuk, het kan een verlengstuk zijn van je persoonlijkheid, het kan je een goed gevoel geven. Het kan je troosten, het kan je laten stralen, je kunt je er in verstoppen, er in verdwijnen, maar het kan je ook op de voorgrond zetten. ‘Hier ben ik!’

Maar kleding gaat niet alleen over jou, je looks en je gevoel. Kleding gaat ook over wie het gemaakt heeft, waarvan het gemaakt is en de keuzes die we daarin willen maken. Het wordt tijd om het grotere plaatje te bekijken. Zeker nu. Wij zijn allemaal onderdeel van een groter geheel. We komen er niet onderuit.

Hoe mooi is het, als we kiezen voor positiviteit. Voor schoonheid van buiten en binnen. Het kan, als we maar willen. We zijn trots op de duurzame merken die we in de winkel vertegenwoordigen. Niet alleen omdat ze tof zijn. Maar omdat er mensen achter zitten die we enorm bewonderen. Om hun moed, hun pionierschap, hun volhardendheid. Om hun missie. Omdat er mensen achter zitten die het met tijd, aandacht, passie en liefde in elkaar hebben gezet voor jou. In plaats van alleen maar leuke artikelen te delen, willen we jullie meenemen in de prachtige verhalen achter onze labels. Laat je inspireren. Want dit is Karakter!

De fast fashion-industrie is één van de vervuilendste 
industrieën ter wereld. Er is echt een revolutie nodig om dat te veranderen. The time is now! En daar zet Karakter zich met hart en ziel voor in. Wil jij en/of jouw organisatie verduurzamen of hier meer van weten dan kan je Nienke uitnodigen. Ze denkt graag met je mee. 

 

 

© 2011 - 2024 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel