Voorwaarden

Ben je niet in de gelegenheid naar onze winkel te komen, dan sturen wij je de schoenen of kleding ea toe.
Je kunt je bestelling online via onze webwinkel doen.

Volg de instructies op het scherm op.

Je krijgt binnen 3 werkdagen een acceptatie-mail toegestuurd waarmee u uw betaling kunt doen.
Bij bestellingen van €100 of hoger nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
De schoenen en/ of kleding worden uit voorraad geleverd en binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u bezorgd.

Wij streven ernaar om je een kwalitatief goed product te leveren.
Na ontvangst van je bestelling dien je de geleverde goederen onmiddelijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddelijk schriftelijk te melden aan karakter@xs4all.nl.

Wanneer de schoenen of kleding niet passen of het geleverde niet aan uw verwachting voldoen kunt u ze, mits niet belopen, binnen 7 dagen terugsturen in de originele verpakking.
Wij vragen u alvorens deze terug te sturen binnen 4 dagen na ontvangst de artikelen retour aan te melden aan karakter@xs4all.nl

De verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

Vermeld op een briefje uw gegevens en uw bankrekeningnummer, voeg tevens een kopie van uw aankoopbon bij. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed bevonden zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening overmaken, minus de door Karakter gemaakte verzendkosten.

 

Karakter staat ervoor dat de geleverde goederen deugdelijk zijn.

Karakter geeft 2 maanden garantie op fabricagefouten.

De garantie dekt geen oneigenlijk gebruik, scheuren, normale gebruiksslijtage of schade door verkeerd gebruik van de producten. Heb je vragen of klachten over de producten van Karakter dan kan je Karakter hiervan op de hoogte brengen door een e-mail te sturen naar karakter@xs4all.nl.

Je kan ons ook op de hoogte stellen schriftelijk per post, stuur de brief naar:

Karakter

ovv. klacht bij webaankopen

Lange Groenendaal 49

2801 LR Gouda

Wij streven ernaar je probleem zo snel mogelijk op te lossen doch uiterlijk binnen 30 dagen na het indienen van je klacht. Als er tot retourneren wordt overgegaan komen de portokosten van het retourneren in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht door onze verzekeringsmaatschappij gegrond verklaard wordt. Om de afhandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij je onze aanwijzingen strikt op te volgen.

Karakter is niet aansprakelijk i.g.v. overmacht.

Onder overmacht wordt verstaan, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop Karakter geen invloed kan uitoefenen, maar waardoor Karakter niet in staat is haar verplichtingen na te komen.

In geval van overmacht is Karakter gerechtigd de overeenkomst te ontbinden, danwel de levering op te schorten zonder dat Karakter gehouden is tot enige schadevergoeding.

© 2011 - 2024 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel