k a r a k t e r

Karakter wil je allereerst natuurlijk prikkelen met onze collectie. Maar ook je enthousiast , fijn ‘jezelf’, uitbundig of vernieuwend laten voelen in onze kleding, zodat het een stukje van jou wordt.

Karakter streeft naar duurzaamheid, voor een betere en eerlijkere wereld. Wij proberen daarom onze collectie zoveel mogelijk te versterken met merken die deze zelfde visie uitdragen.

Schuin tegenover het Stadhuis op de Markt in het oude centrum van Gouda ligt de Korte en even verderop de Lange Groenendaal. De winkelstraat is tot ver in de omtrek bekend om zijn eigenzinnige winkeltjes met hun unieke aanbod. Het is een bonte mix van natuurvoeding en fijne delicatessen uit de hele wereld tot oude boeken, bijzondere kinderkleding, houten speelgoed en nog veel meer. In zo`n karakteristieke omgeving is plek voor Karakter. 

Omdat wij ernaar streven goed passende schoenen te verkopen zijn wij geen voorstander van het verkopen van schoenen via internet.

In de praktijk blijkt het vaak nodig een maat groter of kleiner te passen, danwel goede voorlichting en adviezen te geven om tot een goede aankoop te komen. Deze service kunnen wij via deze webpagina niet bieden. Daarom gaat onze voorkeur uit naar het verkopen van schoenen in onze winkel.

Echter op veler verzoek bieden wij nu deze mogelijkheid. Deze verzendmogelijkheid is vooral bedoeld voor die klanten die precies weten welke pasvorm hun voet nodig heeft of een tweede paar van een bekend model willen aanschaffen.

 

© 2011 - 2024 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel