Nagellak? Ja, vanaf vandaag en niet zonder reden kozen wij voor de nagellak van Benecos, deze is vrij van schadelijke stoffen.

Benecos nagellak is vrij van natriumlaurylsulfaat, aardolie, formaldehyde, DBP, tolueen en ftalaten. In plaats van deze schadelijke toevoegingen gebruikt Benecos natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor je huid en nagels terwijl de nagellakken toch zeer lang meegaan en hun briljante kleuren behouden. Deze Benecos nagellak heeft bovendien een UV-remmer.

Wat achtergrond informatie over de schadelijke stoffen in de reguliere nagellak: Bij het horen van de woorden tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (afgekort DBP) zal waarschijnlijk niet bij iedereen meteen een belletje gaan rinkelen. Deze stoffen worden samen ook wel de ‘big 3′ genoemd, oftewel de drie meest giftige stoffen die in nagellak voorkomen. En helaas is het waar dat de nagellak die je bij de drogist of salon koopt deze bevat en dat deze stoffen in korte tijd je bloedbaan in sluipen en in je organen terecht komen, omdat wij dat niet zo'n goed idee vinden dit fijne alternatief 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2011 - 2019 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel