karakterschoenen.pngCamper is een familiebedrijf, geboren vanuit een droom om dingen te veranderen, nieuwe dingen te leren en dit te delen.

Eén man zijn passie en toewijding, hebben gezorgd voor de basis van het hedendaagse succes van Camper. Camperschoenen is de levende historie van een familiebedrijf welke bestaat uit innovatieve mensen die voor meer dan een eeuw en bestaand uit 4 generaties, zichzelf hebben toegewijd aan de schoenenindustrie.

In 1981 is de eerste camperschoenen shop geopend in Barcelona. Een concept dat zorgde voor een revolutie in de wereld van de schoenenwinkels, het integreren van een brutaal grafisch element en een baanbrekend functioneel display van maten heeft hiervoor gezorgd.

Vanaf 1992 is Camper meerdere schoenenwinkels gaan openen in de modesteden van Europa.

Vandaag de dag is Camper een van de oudste schoenen bedrijven in Spanje, ze zijn vooral bekend geworden door de schoenen uit de TWS series waarbij de linker en de rechterschoen aan elkaar verschillen maar toch bij elkaar horen.

Ook lopen velen weg op de fijne rubberen veerkrachtige hakken en zolen. Elke lijn heeft zijn eigen verhaal en pasvorm. Wij proberen je hier zo goed mogelijk over te informeren.

© 2011 - 2018 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel