The Love story

JOHNNYLOVE sinds 2006

JOHNNYLOVE is gestart met in aanvang alleen een heren collectie.

John Vinnem wilde een herenlijn opzetten die een man gekleed zou laten zijn zonder overdressed te zijn.

Er was behoefte aan een minder conventionele herenlijn met voorkeur voor strakke lijnen om  de mannelijkheid te benadrukken.

Een deel van de inspiratie komt uit de natuur. Ook de seizoenen in Noorwegen inspireren de collectie met haar lange ruige winters, winterstormen enzovoorts. Omgezet naar woorden is de term robuust elegant op zijn plaats.

Als de kleding je persoonlijkheid raakt ontwikkel je een emotionele connectie met je kleding. Het Als je je goed gekleed voelt ben helpt het je zeker te voelen in elke situatie. Dit is de drive voor John en de reden waarom Johnny Love bestaat.
Ook wil hij designs maken die tijdloos zijn. Geen concurrentie in termen van prijs maar wel in design en kwaliteit.

Door in Europa te produceren en te verkopen sparen ze het milieu door de impact van het transport te verkleinen. Ook zijn er in de EU strengere richtlijnen voor milieu, arbeid, gebruik van chemicalien, werktijden, veiligheid etc. Dat is prettig, zelf is John 6 weken per seizoen aanwezig bij de productie, zo weet hij wat er gaande is en kan hij bijsturen waar nodig.  Dit alles is nodig om de basis van een hoge qualiteit te waarborgen.

© 2011 - 2019 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel