Wij dragen kleding al lang niet meer (enkel) om ons warm te houden. Kleding is ons voorkomen geworden, de beeldende belichaming van je persoonlijkheid, je Karakter. Omdat wij weten hoe belangrijk de juiste verpakking van je identiteit kan zijn, hoe je kleding een verlengstuk kan zijn van jezelf en je presentatie, helpen wij je graag met het samenstellen van de de juiste outfit.

Ben je op zoek naar een nieuwe versie van jezelf? Persoonlijke styling aan huis, op locatie al dan niet voor een speciale gelegenheid of restyling… We kijken graag met je mee! Kunnen wij het niet vinden binnen onze eigen collectie, dan zoeken wij natuurlijk voor je verder bij andere winkels met dezelfde filosofie. 

We gaan ook nog een stapje verder, naast een goed advies bij de paskamers, vinden wij het ook leuk om samen met jou je kledingkast uit te ruimen en alleen die setjes te laten hangen, die echt iets voor je doen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je weten wat de kosten zijn? Maak dan een afspraak, (0182) 670910, de intake is gratis. 

 

© 2011 - 2020 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel