Slippely sinds 1970

Slippur Nederland BV is de leverancier van het eigen merk Slippely. Sinds 1970 is het bedrijf actief. Ooit begonnen met het verkopen van BAF t-shirtjes, maar kort daarop begonnen met de productie van het eigen merk Slippely! Deze ervaring is terug te zien in de collectie van Slippely. De perfecte basis in vele kleuren in de mooiste kwaliteiten. Het bedrijf is gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam. Het modecentrum van Nederland.

De Slippely collectie bestaat uit vele basismodellen shirts; accenten maken de verschillen. Verschillende halslijnen, mouwlengtes, getailleerd of recht. Kenmerkend door hoge kwaliteiten van 100% organic katoen, een combinatie van organic katoen met elastane of lyocell met elastane.

madeby

In 2008 is Slippely een samenwerking met de organisatie Made-by aangegaan. Made-by is het overkoepelende label voor duurzaam geproduceerde mode. Merken die zijn aangesloten bij Made-by maken hun collecties met respect voor milieu en makers. Ze geven de voorkeur aan milieuvriendelijke materialen en werken -waar mogelijk- samen met fabrikanten die een sociale gedragscode hanteren.

Via de organisatie Made-by is er controle over deze kwaliteitsnormen. Certificaten worden gecontroleerd waardoor gegarandeerd kan worden dat u ook werkelijk organic cotton koopt. 

© 2011 - 2019 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel