Toen wij in 2006 dit merk ontdekten in Scandinavie waren wij razend enthousiast. Degelijke streetwear met een twist. Inmiddels hangt dit mooie merk niet meer exclusief bij Karakter maar wint het ook in Nederland aan populairiteit.

WInterjassen

Wat winters betreft; in Zweden weten ze wat koud is, vandaar ook dat de winterjassen van Elvine je in de winter goed warm houden. Maar ook in de zomer mooie jassen, goede chino`s voor de heren en naast ons aanbod online hebben we in onze winkel aan de Lange Groenendaal in Gouda nog meer, shirts, truien, vesten, sweaters voor de heren & voor de dames naast voorgaande opsomming ook nog tuniekjes.

Wil je de hele collectie in het echt bewonderen, kom dan naar onze winkel in Gouda.

Achtergrond

Elvine was een Estse naaister die naar Zweden vluchtte ten tijde van de Russiche invasie. Haar kleinzoon raakte door haar geïnspireerd toen hij als skater opgroeide en als jong volwassende geen kleding kon vinden die pasten bij zijn urban lifestyle. Hij liet zich inspireren door de straatcultuur van Göteborg en vooral zijn vrienden, maar liet zich leiden door de traditie van zijn oma. En zo ontstond Elvine; verfijnde kleding voor 'unsophisticated behaviour'. Kleding met een geheel eigen karakter, van goede kwaliteit en pasvorm en met mooie details. 

img0297.jpg

© 2011 - 2019 karakterwebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel